Vesti bune pentru Pantilimon: Mancini s-a saturat sa ia gol! Ce spune despre conflictul cu Balotelli si ce vrea sa schimbe la Man City:

Autor: Sport.ro
Luni 24 Septembrie 2012, 07:42

	Vesti bune pentru Pantilimon: Mancini s-a saturat sa ia gol! Ce spune despre conflictul cu Balotelli si ce vrea sa schimbe la Man City:

Pantilimon ar putea intra in poarta lui City dupa ce Hart a facut cateva meciuri mai putin reusite.

 

Hart a fost chiar criticat de Mancini dupa meciul pierdut cu 3-2, in prelungiri in fata lui Real Madrid, insa titularul nationalei Angliei parea de neclintit din poarta.

Nu acelasi lucru se intampla si acum, dupa ultima etapa, cand Mancini a declarat ca s-a saturat ca echipa sa sa mai primeasca goluri!

"Primim gol dupa gol in ultimele meciuri si nu imi convine. Mai ales ca multe intre ele vin din faze fixe, trebuie sa schimbam ceva", a spus Mancini pentru The Sun.

Acesta a declarat ca nu isi aminteste sa fi avut un conflict cu Balotelli, desi presa din Anglia scrie ca Mancini a fost vazut impingandu-l pe atacantul italian in tunelul ce duce la vestiare.

"Nu imi aduc aminte, e posibil sa ii fi zis ceva dar il voi intreba chiar pe Mario pentru ca nu imi aduc aminte nimic", au fost cuvintele lui Mancini.

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies