Anglia

Varsta e doar un numar! Dubla magica a lui Ibrahimovic pentru United! Doar Messi si Ronaldo sunt peste suedez in 2016!

Zlatan Ibrahimovic o resusciteaza pe Manchester United in acest final de an! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Decembrie 2016, 09:21
Data actualizarii: Duminica 18 Decembrie 2016, 09:23

Zlatan Ibrahimovic a reusit o dubla aseara in victoria lui Manchester United cu WBA, scor 2-0.

Dupa un start greoi de sezon, echipa lui Mourinho a ajuns la 10 meciuri consecutive fara infrangere si la a treia victorie la rand. Zlatan si Pogba sunt in sfarsit in forma pe care o asteptau toti fanii, iar acum, United e in cursa pentru recuperarea punctelor pierdute fata de rivale. Echipa lui Mourinho e abia pe 6 in Premier League, insa pana la la "Big 4" sunt doar 3 puncte, iar pana la locul 2 sunt 4 puncte. Chelsea conduce detasat in Premier League dupa 17 meciuri, cu 43 de puncte, 13 in plus fata de United.

Zlatan Ibrahimovic are insa din nou un an urias. A ajuns la 16 goluri in toate competitiile pentru United si la 48 de reusite in total in 2016, performanta cu care se situeaza doar sub Ronaldo si Messi in acest an. Messi a inscris 58 de goluri in acest an calendaristic, iar Cristiano 52. Ibrahimovic are insa 35 de ani impliniti si primea sanse mici sa isi mai mentina media de goluri ridicata din trecut, mai ales ca s-a mutat din Franta intr-un campionat mai puternic, Premier League.

In campionat, Ibra are la fel de multe goluri ca Messi in acest sezon, 11.

Doar Ruud van Nistelrooy a marcat mai multe gouluri ca Ibra in primele 16 meciuri la United, 12. Ibra este la egalitate cu van Persie si Andie Cole la acest capitol. 

0 lei a costat-o Zlatan pe United in vara. 

Modifică setările cookies