URIASUL din liga miliardelor! Recordul detinut de Pantilimon in acest sezon Premier League

Costel Pantilimon Premier League Watford Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2016, 17:09
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2016, 17:10

Portarul roman Costel Pantilimon este cel mai inalt jucator din campionatul de fotbal al Angliei, iar echipa sa, Watford, are cea mai mare medie de inaltime, potrivit unui studiu citat de revista The Hertfordshire Mercury.

Media de inaltime a jucatorilor din lotul lui Watford este in acest sezon de peste sase picioare (un picior are 30,48 centimetri). Mai precis, media este de 6,1 picioare, adica aproximativ 1,85 m.

Pantilimon, cu 2,03 m, este cel mai inalt jucator al campionatului, urmat de Peter Crouch, atacantul lui Stoke City, si de Fraser Forster, portarul lui Southampton, care au 2,01 m.

Portarul titular al lui Watford, Heurelho Gomes, cu 1,91 m, este mai scund decat rezervele sale, Pantilimon si Rene Gilmartin (1,96 m).

Toti fundasii centrali ai echipei antrenate de Walter Mazzarri au inaltimea de peste sase picioare. Nu este surprinzator ca Watford a fost periculoasa la fazele fixe in acest sezon, gratie taliei fundasilor centrali Sebastian Prodl, Miguel Britos si Craig Cathcart.

Juan Zuniga (1,72 m) este de departe cel mai scund fotbalist al formatiei, urmat de Ben Watson si Nordin Amrabat, ambii cu 1,78 m.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!