Un super manager vrea sa-l antreneze pe Chiriches la Tottenham! Anuntul de ultima ora facut la Londra

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 14:35

	Un super manager vrea sa-l antreneze pe Chiriches la Tottenham! Anuntul de ultima ora facut la Londra

Dupa despartirea de Andre Villas Boas, Tottenham i-a acordat toata increderea secundului Tim Sherwood.

Desi are contract pana la finalul sezonului 2014-2015, Sherwood nu e sigur ca va ramane pe White Hart Lane pana atunci. Ar putea trece din nou in planul secund in vara, cand Spurs ar putea din nou sa forteze pentru a obtine semnatura unui manager de top.

Favorit sa vina la Spurs e olandezul Louis Van Gaal, primul om ofertat si in momentul in care Villas Boas s-a despartit de club. Daca in urma cu o luna a respins categoric propunerea, Van Gaal spune ca ar fi tentat sa accepte reluarea negocierilor dupa Campionatul Mondial.

"Nu puteam sa fiu si antrenor la nationala Olandei, si la Tottenham. Nu lucrez asa. Trebuia sa le dau un exemplu jucatorilor mei, am vrut sa vada ca nationala e o prioritate. Am refuzat-o pe Tottenham, dar poate voi mai avea o sansa. Asa e in fotbal. Cand esti liber, nu sunt oferte. Apoi, cand ai un job care iti place, apar si alte propuneri. E mereu foarte dificil sa alegi. Dupa Cupa Mondiala, fie ma retrag, fie ma mai gandesc daca vine vreo oferta din Premier League", a spus Van Gaal.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies