Pep Guardiola a semnat un nou contract cu Manchester City: va sta mai mult in Anglia decat la Barca si Bayern! Ce salariu va avea

Pep Guardiola a semnat un nou contract cu Manchester City: va sta mai mult in Anglia decat la Barca si Bayern! Ce salariu va avea

Autor: Sport.ro
Joi 17 Mai 2018, 20:13

Pep Guardiola a acceptat oferta clubului.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Campion cu Manchester City in acest sezon, Pep Guardiola a decis sa semneze un nou contract! Guardiola mai avea 1 an de contract iar nou intelegere se va intinde pana la sfarsitul sezonului 2020/2021. Astfel, Guardiola va ajunge la 5 ani petrecuti pe banca lui City, mai mult decat a petrecut la Barcelona sau Bayern Munchen.

Noul contract vine la finalul unui sezon in care Manchester City a batut o multime de recorduri, terminand cu 100 de puncte in Premier League, precum si recordul pentru cele mai multe victorii si cele mai multe goluri!

Odata cu noul contract, salariul lui Guardiola creste de la 15 milioane de lire pe sezon la aproape 20 de milioane de lire!

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul promite că adoptă OUG pentru modificarea legii taximetriei ”în următoarea ședință”
BRAT