Cody Gakpo Campionatul Mondial de Fotbal Manchester United Olanda Anglia

Starul de la Mondial, aproape de Manchester United! Mutare neașteptată pentru fotbalistul evaluat la 45 de milioane de euro

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 17:05
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 17:17

Cody Gakpo, starul Olandei la Cupa Mondială

Olanda a impresionat la Cupa Mondială și datorită evoluției lui Cody Gakpo, extrema de 23 de ani, cu trei goluri în cele trei meciuri din grupe reprezentativa selecționerului Louis van Gaal. 

The Sun a scris că Manchester United vrea să-l transfere pe Gakpo, însă și Liverpool ar fi intrat pe fir pentru aducerea jucătorului care mai are contract cu PSV Eindhoven până pe 30 iunie 2026.

Cody Gakpo, aproape de Manchester United

Chiar dacă mai multe formații sunt interesate de transferul starului olandez, Manchester United este cel mai aproape de realizarea mutării, anunță Football Insider.

Potrivit sursei citată, "diavolii roșii" au avansat în negocierile pentru aducerea jucătorului, ajungându-se la o înțelegere de principiu cu acesta pentru transfer, în iarnă, fiind dispuși să plătească peste 50 de milioane de euro. 

Cody Gakpo a înscris 13 goluri pentru PSV Eindhoven, în toate competițiile, în cele 24 de partide jucate în acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!