Bobby Zamora QPR Anglia

Soc pentru omul care a marcat golul de 150 de milioane de euro! A fost dat afara de club dupa promovare!

A adus 150 de milioane clubului sau cu un singur gol, dar sefii clubului nu au vrut sa-i plateasca un salariu de 3 milioane de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 18:17
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 18:18

Bobby Zamora, atacantul care a marcat golul promovarii pentru QPR in Premier League a fost pus pe liber de clubul londonez.

Zamora marcase weekendul trecut cel mai valoros gol din fotbal, in ultimul minut al partidei de promovare cu Derby County disputata pe Wembley. Reusita lui Zamora valoreaza 150 de milioane de euro, suma incasata de QPR din drepturile TV si contracte publicitare in sezonul urmator de Premier League.

Sefii clubului au inceput deja planul pentru urmatorul sezon, iar eroul echipei nu face parte din lot. Fost la Fulham si West Ham, Zamora a ajuns la 33 de ani si a fost chinuit de accidentari in ultima perioada. In ciuda reusitei eroice din ultimul minut al derby-ului de promovare cu cu Derby, Zamora va fi pus pe liber si din cauza salariului. A fost cel mai bine platit jucator din liga a doua engleza, cu 3 milioane de euro anual.

Dupa meciul cu Derby, Zamora declarase ca isi doreste sa ramana la QPR. "Contractul meu se incheie acum, ar fi frumos sa raman. Am fost destul de bun ca sa joc pentru Anglia, Fabio Capello nu alege idioti. Consider ca sunt in continuare jucator de Premier League", a declarat Zamora duminica trecuta.

A ADUS 200 DE MILIOANE CU 2 GOLURI


Nu e prima data cand Zamora marcheaza un gol atat de valoros precum cel cu Derby din barajul de calificare in Premier League. In 2005 a fost erou pentru West Ham, cand a marcat singurul gol al victoriei cu 1-0 din barajul cu preston North End pentru calificarea in Premier League. Reusita de atunci a valorat "doar" 50 de milioane de euro, astfel ca Zamora are in palmares de goluri de doar 200 de milioane de euro pentru echipele sale. 

Modifică setările cookies