Situatie UNICA in fotbal! Petitie pentru ca un jucator de 130 de milioane sa plece GRATIS: "E tinut ilegal de actuala echipa!"

Situatie UNICA in fotbal! Petitie pentru ca un jucator de 130 de milioane sa plece GRATIS: "E tinut ilegal de actuala echipa!"

► Astazi, "Final de Dosar" si Messi la Bucuresti - LIVE Sport.ro!
► Miercuri "Alege, Romania" - LIVE de la Casa Fotbalului toata ziua! De la 21:00 Romania versus Messi&Argentina in direct PRO TV si Voyo!

Fanii lui Arsenal au reactionat cu nervozitate dupa dezvaluirea facuta in acest weekend de patronul celor de la Liverpool, John W Henry. Acesta a recunoscut ca in vara anului trecut suma oferita de Arsenal pentru Luis Suarez, 40 de milioane de lire plus inca o lira, era suficienta pentru a activa clauza de reziliere a contractului jucatorului uruguayan.

Cei de la Liverpool au indus in eroare pe toata lumea, mizand pe faptul ca cei de la Arsenal nu vor lua masuri legale impotriva lor pentru a pune mana pe Suarez. Acum, fanii lui Arsenal, echipa care a fost depasita de Liverpool in clasament dupa rezultatele din ultima etapa, au creat o petitie prin care cer ca Suarez sa fie lasat la Arsenal!

Sam Navrat, initiatorul acestei petitii, explica: "Luis Suarez e tinut ilegal la Liverpool FC. Vrem ca Liverpool sa faca urmatoarele lucruri: Sa-l lase pe Luis Suarez gratis la Arsenal Football Club fara vreun ban, sa-si ceara scuze fata de Arsenal Football Club si sa plateasca o compensatie de 4,5 milioane de lire" spune acesta, justificand apoi demersul sau: "Tatal meu este avocat si crede ca incalcarea contractului lui Luis Suarez de catre cei de la Liverpool face ca jucatorul sa poata pleca la Arsenal gratis".

Sansele ca aceasta petitie sa duca la vreun rezultat sunt insa nule. In afara faptului ca sunt putine sanse ca ea sa fie luata in serios, Arsenal nu a facut nicio miscare in acest sens si nici nu prea poate sa faca, mai ales ca Suarez a semnat un nou contract in toamna lui 2013, fiindu-i fixata o noua clauza de reziliere - orice club din Premier League care il doreste trebuie sa plateasca 130 de milioane de lire in schimbul sau!

Luis Suarez este golgheterul campionatului din Anglia cu 24 de goluri in 23 de partide, fiind lider si in topul assisturilor cu 10 pase de gol.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT