Anglia

Sincronizare perfecta! Tottenham a anuntat un super transfer la doar 1 minut dupa ce Inter a oficializat mutarea lui Eriksen! Pe cine se va putea baza Mourinho 

Londonezi n-au pierdut timpul si au mutat si ei pe piata transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 16:56
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 16:57

Eriksen a plecat de la Spurs, iar imediat dupa ce Inter Milano l-a prezentat oficial, cei de la Tottenham au anuntat ca au rezolvat transferul definitiv al lui Giovani Lo Celso, care evolua la Londra sub forma de imprumut.

Practic, Tottenham a facut anuntul la doar 1 minut dupa ce milanezii au postat fotografiile de prezentare ale danezului Eriksen. Fanii londonezilor s-au amuzat pe internet si au postat mesaje prin care ii felicitau pe cei care administreaza paginile de pe retelele sociale ale clubului.

"Sincronizare epica din partea lui Spurs. Lo Celso a devenit definitiv jucatorul echipei in acelasi moment in care Eriksen era anuntat la Inter. Imaginati-va doar cum administratorul paginii a asteptat sa faca postarea", a fost unul dintre mesaje.

Christian Eriskesn a costat 17 milioane de lire si a semnat un contract valabil pana in 2024. Lo Celso s-a inteles cu Tottenham pentru un angajament valabil 5 ani de zile.

Modifică setările cookies