SE REZOLVA! Patronul Abramovich vrea sa faca din Chelsea cea mai buna echipa din lume! DECIZIA e luata, in vara semneaza!

SE REZOLVA! Patronul Abramovich vrea sa faca din Chelsea cea mai buna echipa din lume! DECIZIA e luata, in vara semneaza!

Rusul care patroneaza Chelsea chiar vrea sa-si faca un dream team la Londra, asa ca are nevoie de doi oameni-cheie.

Ii are deja in lot, de fapt, asa ca stie ca daca vrea sa mai aduca vedete ca sa triumfe si in Champions League va avea nevoie de doua semnaturi.

Doua ziare din Marea Britanie, Times si The Sun noteaza astazi ca Jose Mourinho e 100% sigur ca-si va prelungi intelegerea cu londonezii in vara.

El intra la finalul sezonului curent in ultimii doi ani de contract pe Stamford Bridge, asa ca Abramovich vrea sa i-l prelungeasca. Masura a fost deja luata, iar actele si termenii vor fi puse la punct la vara, cand se termina sezonul.

In plus, portughezul a spus in urma cu doar cateva zile ca vrea sa ramana la Londra timp de 10 ani, ca este un fel de Ferguson al lui Chelsea, sau cel putin isi doreste sa devina.

Mai mult, semnatura cu numarul doi, in vara, ii va apartine legendarului John Terry, pe care nici antrenorul, nici patronul nu vor sa-l piarda, asa cum a fost cazul lui Frank Lampard. Terry va avea 34 de ani si jumatate la vara, cand ii expira si contractul cu londonezii. Lui i se va propune o intelegere pe cel putin un sezon.

Jose Mourinho, scriu cele doua surse citate, are toate sansele sa devina cel mai bine platit antrenor din ultimii ani: el incaseaza acum 8,5 mil. de lire pe an (11,5 mil. de euro), iar in cazul in care Chelsea ia titlul si/sau Champions League, Jose poate castiga o suma de aproximativ 13-14 mil. de euro anual.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape 89.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies