Se face pe milioane de euro! Manchester United ii va rascumpara numele lui Mourinho de la Chelsea, dupa ce portughezul si-a dat acordul sa vina pe Old Trafford

Autor: Sport.ro
Joi 26 Mai 2016, 09:41

	Se face pe milioane de euro! Manchester United ii va rascumpara numele lui Mourinho de la Chelsea, dupa ce portughezul si-a dat acordul sa vina pe Old Trafford

Manchester United nu poate oficializa numirea lui Jose Mourinho pana cand nu rezolva cateva probleme de ordin juridic.

Manchester United nu poate finaliza numirea lui Mourinho pana cand nu rezolva situatia drepturilor de imagine ale portughezului.

Numele lui "Jose Mourinho" este detinut de clubul Chelsea, din 2005, iar oficialii lui United nu vor sa riste nimic, mai ales ca la mijloc sunt sume colosale de bani.

In acest moment, Chelsea poate sa vanda produse cu numele portughezului, chiar daca Mourinho nu mai este omul londonezilor din luna decembrie.

The Guardian scrie azi ca lucrurile se vor rezolva in urmatoarele zile, dar pe bani multi.

"O suma cu sapte cifre" il va face pe Abramovici sa renunte la orice pretentii de pe urma antrenorului portughez. Presedintele clubului Manchester United, Ed Woodward, s-a intalnit ieri cu impresarul lui Mourinho, Jorge Mendes, si cu reprezentantii clubului Chelsea.

Pana la finalizarea discutiilor, Mourinho va discuta cu Ryan Giggs, aflat zilele acestea in vacanta la Dubai, posibilitatea ca acesta sa faca parte din noul staff tehnic de la Manchester United.

Prima reacție a ministrului Sănătății după scandalul de la Spitalul Foișor: ”Este regretabil”. Cine e de vină
BRAT
Modifică setările cookies