Scrisoarea unui copil de 6 ani catre un club din Premier League la care vrea sa devina antrenor! Ce raspuns SUPERB a primit

Scrisoarea unui copil de 6 ani catre un club din Premier League la care vrea sa devina antrenor! Ce raspuns SUPERB a primit

Situatia grea prin care trece echipa lui de suflet l-a facut sa-si doreasca sa devina antrenor... desi are doar 6 ani!

Managerul lui Aston Villa, Tim Sherwood, i-a raspuns unui tanar fan al echipei care a aplicat pentru slujba de manager dupa ce Paul Lambert fusese dat afara. Tanarul Charlie Pye a trimis 'CV-ul' catre conducerea clubului inainte ca acestia sa opteze pentru noul manager, insistand sa fie platit cu dulciuri.

"Cred ca echipa mea ar fi foarte buna si tacticile mele ar fi excelente" a scris Charlie clubului. "Trebuie sa oprim golurile primite punandu-ne in fata mingii. Trebuie sa marcam mai mult prin suturi la poarta. Aceasta este formula castigatoare! Ca rasplata, tot ce cer este sticla de vin de Bordeaux semnata si un echipament de fotbal, o figurina de actiune WWE si cateva dulciuri. Ca bonus pentru victorie, vreun un Twix.

I-as numi pe mama si tata ca asistenti pentru a ma putea aduce cu masina pana la baza de antrenament in fiecare zi. Mama mea poate face si niste sandvisuri cu sunca foarte bune pentru jucatori daca asta ajuta".

Charlie nu a fost ales, iar sefii de la Villa l-au desemnat pe Tim Sherwood, cel care are misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Sherwood a dat dovada de umor, trimitandu-i o scrisoare micului Charlie.

"Din scrisoarea ta este clar ca tu ai fi un candidat ideal pentru slujba datorita cunostintelor tale despre joc - si datorita staff-ului foarte capabil, desigur. Sper ca nu ai fost foarte dezamagit ca nu ai fost ales si am fost informat ca abia am reusit sa fiu ales in dauna ta, asa ca ai fost foarte aproape de a primi slujba" i-a scris Sherwood copilului.

Aston Villa va juca in semifinalele Cupei Angliei contra celor de la Liverpool pe Wembley, meci care va fi in direct la Sport.ro, duminica de la ora 17.00

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies