"Sa fiu mai bun ca Messi si Ronaldo? Accept provocarea!" Starul de 40 de milioane de euro care vrea Balonul de Aur:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 14:30

	"Sa fiu mai bun ca Messi si Ronaldo? Accept provocarea!" Starul de 40 de milioane de euro care vrea Balonul de Aur:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Eden Hazard are un sezon excelent la Chelsea, fiind golgheterul echipei cu 11 goluri in 30 de aparitii. Extrema belgiana are o contributie importanta la forma londonezilor, cei care au o serie de 7 victorii consecutive.

La 23 de ani, Hazard are un tel important - vrea sa castige Balonul de Aur: "Realizez ca ma pot lupta cu Messi si Ronaldo in viitorul apropiat, daca depun mai mult efort" le-a spus Hazard celor de la Guardian. "Nu stiu daca voi ajunge vreodata la nivelul lor. Va fi dificil, au niste cifre incredibile, dar accept provocarea. Desigur ca vreau sa fiu cel mai bun din lume.

Inainte eram mai ingrijorat de jocul in sine: fotbalul era doar un joc, voiam sa ma distrez si nu ma interesa ce cred oamenii despre mine. Dar de cand am venit aici la Chelsea am devenit mai constient de calitatile mele, cred. Inainte, stiam ca sunt un jucator bun, dar nu unul dintre cei mai buni din lume" a mai spus Hazard.

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies