Revolutie in Premier League impotriva perioadei de transferuri! Schimbarea URIASA propusa de cluburi

Revolutie in Premier League impotriva perioadei de transferuri! Schimbarea URIASA propusa de cluburi

Cluburile din Premier League vor votat pentru o schimbare majora a perioadei de transferuri.

BBC anunta ca pe 7 septembrie va avea loc o intalnire intre cluburile din Premier League la care se va discuta incheierea mai rapida a perioadei de transferuri. In aceasta vara, mercato se va incheia pe 31 august, la aproape 3 saptamani de la debutul sezonului in Premier League, lucru pe care cluburile vor sa-l schimbe.

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, si Paul Clement de la Swansea sunt 2 dintre managerii care au cerut o schimbare. Regulamentul FIFA cere ca perioada de transferuri sa se incheie pe 1 septembrie sau cat mai aproape de aceasta data atunci cand pica intr-un weekend.

Acest lucru a generat probleme in acest sezon deoarece mai multi jucatori urmeaza sa se transfere de la o echipa din Premier League la alta, jucatori precum Virgil van Dijk, Gylfi Sigurdsson sau Ross Barkley avand situatii incerte in acest moment. "Ar fi mai bine daca perioada de transferuri s-ar incheia inainte de startul sezonului" spune Clement.

"Nu inteleg de ce trebuie sa tina pana la sfarsitul lunii august. Stiu ca exista discutii despre o schimbare a acestui lucru in viitor. Opinia mea este ca trebuie sa se schimbe" spune si Klopp.

Conform noii propuneri, echipele din Premier League nu ar mai putea sa aduca jucatori odata ce sezonul a inceput. Totusi, alte cluburi din celelalte ligi din Europa ar putea sa transfere de la cluburile din Premier League daca respecta propriul termen. Pentru ca schimbarea sa aiba loc, trebuie ca 14 cluburi sa voteze in favoarea schimbarii.

Citeste si:Premier League
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies