Anglia

Replica lui Cristiano Ronaldo pentru France Football! A depășit borna de 800 de goluri în carieră în meciul cu Arsenal

Cristiano Ronaldo, decisiv în duelul cu Arsenal, din etapa a 14-a din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 23:58
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 04:57

Săptămâna trecută, Pascal Ferre a afirmat că Cristiano Ronaldo (36 ani) i-a mărturisit că cea mai mare dorință a sa este să-și încheie cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi (34 ani). Însă starul portughez a emis un comunicat oficial în care l-a acuzat pe șeful de la France Football că a mințit și că locul 6 în ierarhia Balonului de Aur reflectă „simpatia” lui Pascal Ferre pentru el. 

Însă, Cristiano Ronaldo a răspuns și pe teren. Contra lui Arsenal, servit ideal de Rashford în careu, a izbutit să marcheze golul cu numărul 800 în carieră. 

Doar că superstarul nu s-a oprit aici. Ronaldo a bifat și reușita cu numărul 801. A fructificat un penalty obținut de Fred și a dus scorul al 3-2 pentru Manchester United.

Astfel, de la debutul în fotbalul profesionist, în august 2002, Cristiano Ronaldo a înscris 5 goluri pentru Sporting, 129 pentru Manchester United, 450 de goluri pentru Real Madrid, 101 goluri pentru Juventus și 115 goluri pentru naționala Portugaliei, fiind cel mai bun marcator din istorie.

Modifică setările cookies