Premier League va avea o GAURA de sute de milioane de euro! "Nu ne mai trebuie, sunt costuri prea mari!" Mutarea care va SPERIA milionarii si vedetele din Anglia:

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 18:13

	Premier League va avea o GAURA de sute de milioane de euro! "Nu ne mai trebuie, sunt costuri prea mari!" Mutarea care va SPERIA milionarii si vedetele din Anglia:

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Premier League ar putea ramane fara sponsor oficial. Banca Barclays nu mai vrea sa investeasca pentru un contract de inca trei ani cu cel mai tare campionat de fotbal din lume.

Si asta pentru ca scadenta din vara lui 2016 va implica o renegociere, adica sefii Premier League vor cere bani mai multi in cadrul sponsorizarii.

Parteneriatul a inceput in 2001, cand fotbalul englez nu era cel mai bun din Europa, iar expunerea de care se bucura acum nu era la fel de mare. Acum, vorbim despre cea mai mare piata a drepturilor TV din lume, sume colosale incasate de englezi de pe toate pietele TV ale lumii.

Mai departe, la finalul sezonului 2015-2016, sefii Bancii Barclays se gandesc serios sa nu mai dea bani celor din Premier League. Ultima data cand au semnat un contract pentru trei ani, in 2012, ei au fost nevoiti sa creasca suma oferita cu aproape 50%, adica de la 82 mil. de lire - cat plateau pana atunci - la 120 de mil. de lire - cat dau in prezent.

Telegraph anunta ca o sursa importanta din Barclays a afirmat ca banca nu mai are nevoie deloc de promovare in Marea Britanie, acolo unde este extrem de cunoscuta. Ea viza asocierea cu Premier League pentru a deveni un jucator important si pe pietele din Asia si Africa; promovarea alaturi Premier League se realizeaza prin vinderea drepturilor TV pe acele doua piete.

Pana la urma nu s-a luat inca o decizie oficiala, definitiva, insa un raspuns va veni cel mai probabil in urmatoarele luni.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies