Premier DOPING League! Jucatori de la Chelsea, Arsenal si Leicester, pe lista sportivilor acuzati ca au apelat la "Doctorul Hormon". Reactia cluburilor

Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2016, 10:41
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2016, 10:42

Anglia este cuprinsa de un adevarat scandal de doping!

Scandalul de doping din Anglia ia amploare. Ziarul The Sunday Times a publicat un articol amplu in care a dezvaluit relatia doctorului Mark Bonar cu o serie de 150 de atleti. Englezii scriu ca acesta le-a prescris tratamente pe baza de hormoni si testosteron ce sunt considerate doping!

Pe lista sportivilor ce se presupune ca ar fi lucrat cu doctorul Bonar sunt ciclisti, jucatori de tenis, boxeri si o serie de jucatori din Premier League, dintre care unii de la Arsenal, Chelsea dar si de la liderul surpriza Leicester!

Informatiile au fost negate din toate partile, incepand de la Chelsea, Arsenal si Leicester, care si-au aratat dezamagirea ca ziarul a publicat un astfel de material desi editorii au recunoscut ca nu au suficiente probe concrete pentru a demonstra acest lucru. Scandalul a luat amploare avand in vedere ca pe fir a intrat agentia antidoping din Anglia, care le-au cerut jurnalistilor sa puna la dispozitie toate probele pe care le au in dosar.

Primul care poate fi afectat de scandal este chiar doctorul Mark Bonar. Acesta nu mai are licenta de a practica medicina in Anglia, iar daca se dovedeste ca a continuat sa isi exercite profesia fara licenta poate ajunge la inchisoare. Bonar a negat insa orice implicare in scandal: "Nu am prescris niciodata terapii pentru a mari performantele sportive. Tratez doar barbati cu nivel scazut de testosteron. Informatiile lansate de The Sunday Times sunt false, nu am avut nicio relatie cu jucatori din Premier League", a spus acesta pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!