OFICIAL! Asa arata stadionul de 1 MILIARD pe care Abramovic il construieste pentru Chelsea! Lucrarile incep in 2017! FOTO

OFICIAL! Asa arata stadionul de 1 MILIARD pe care Abramovic il construieste pentru Chelsea! Lucrarile incep in 2017! FOTO

Chelsea a demarat oficial planurile pentru modernizarea stadionului Stamford Bridge! 

Roman Abramovic vrea sa se mandreasca cu cel mai modern stadion din lume, iar pentru asta va plati aproape 1 miliard de euro!

Chelsea a depus oficial planurile pentru noua varianta a stadionului Stamford Bridge ce va fi gata in 2020.

De arhitectura s-a ocupat chiar firma lui Roman Abramovic, responsabila pentru stadionul Allianz Arena din Munchen, una din cele mai moderne din lume.

Stamford Bridge va avea capacitate marita de la 41.000 la 60.000 de locuri si o arhitectura formata din 267 de coloane din caramida, multa sticla si metale decorative.

Cu ocazia noului stadion vor creste si numarul de loje de lux, de la 4600 la aproape 9000 de platitori de sume mari pentru un abonament la meciurile lui Chelsea.

Actualul stadion va fi daramat in 2017, iar lucrarile vor dura 3 ani, pana la inceputul sezonului 2020-2021.

Noua arena va avea incorporate hoteluri, restaurante, centre de sanatate, magazin oficial si muzeu nou, precum si mai multe baruri pentru suporterii loiali.

Pana atunci, Chelsea va juca cel mai probabil pe stadionul Olimpic, desi si Tottenham forteaza aceeasi mutare. Si stadionul de rugby de la Twickenham este o solutie pentru echipa lui Abramovic. 

Citeste si:Chelsea
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies