Anglia

Oferta SURPRIZA pentru Brendan Rodgers la cateva zile dupa ce a fost dat afara de Liverpool! Anuntul facut la Londra

Brendan Rodgers a parasit-o pe Liverpool, dar cota sa n-a avut de suferit. Managerul nord-irlandez ar putea avea o destinatie surpriza!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 19:31
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 19:32

The Telegraph anunta ca Rodgers e unul dintre numele cele mai intens vehiculate pentru inlocuirea lui Roy Hodgson ca antrenor al nationalei Angliei.

"Seful federatiei engleze, Greg Dyke, a spus ca un antrenor strain ar putea sa-i ia locul lui Hodgson. Totusi, se pare ca va fi un manager educat in stilul britanic", scrie Telegraph. Articolul continua cu nominalizarile principalilor favoriti pentru banca Angliei: Rodgers, Roberto Martinez si David Moyes.

Cum Arsene Wenger e aproape imposibil de convins, FA stie ca va trebui sa accepte o solutie de plan secundar. In cazul in care niciunul dintre cei trei nu va fi disponibil in momentul discutiilor concrete, Federatia Engleza are si un plan B. Pe lista de rezerva apar Alan Pardew, Garry Monk, Gary Neville si Gareth Southgate.

Rodgers e vazut drept un antrenor capabil sa lucreze cu jucatori englezi tineri, dupa ce i-a promovat la Liverpool pe Raheem Sterling si Jordan Henderson. Ultimul a fost numit capitan pe Anfield in momentul despartirii de Steven Gerrard.

Rodgers, 42 de ani, le-a pregatit pe Watford, Reading, Swansea si Liverpool dupa 2008, anul in care a parasit academia lui Chelsea. Anterior, nord-irlandezul lucraze ca antrenor la grupele de juniori si la echipa de rezerve a clubului din Londra.

Modifică setările cookies