"Nu e tara, e echipa numita dupa Romania!" BBC scrie despre FC Romania, FENOMENUL din Cupa Angliei, si soarta lui Claudiu Raducanu

"Nu e tara, e echipa numita dupa Romania!" BBC scrie despre FC Romania, FENOMENUL din Cupa Angliei, si soarta lui Claudiu Raducanu

 FC Romania, micul fenomen romanesc din Cupa Angliei, a devenit subiect pentru BBC.

Englezii de la BBC scriu despre FC Romania, evolutia unei echipe de semiprofesionisti si legatura acestei formatii cu Romania.

"Nu este tara, ci o echipa numita dupa ea. Formata de romanul Ion Vintila si prietenii sai in urma cu 8 ani, FC Romania, o echipa din Hertfordshire, a reusit sa se ridice mult de la primul lor meci, cu Beating Chastards", scrie BBC.

"Au reusit sa promoveze 7 ligi in 8 ani, anul acesta clubul a trecut la semi-profesionisti si au avut chiar si un fost jucator international printre ei"

"Claudiu Raducanu, selectionat de doua ori la nationala, a mai jucat la Espanyol in Spania, dar si la Steaua in Romania, cu care a jucat impotriva lui Southampton in 2004-2005."

"El a plecat in aceasta vara, insa Vintila nu a exclus posibilitatea unei reveniri, iar o aparitie in FA Cup ar putea fi interesanta pentru el.", mai scriu ziaristii de la BBC.

"FA Cup este cea mai veche competitie din lume, iar telul nostru este sa jucam aici. De obicei avem intre 80 si 100 de oameni la meciuri, dar acum speram sa strangem 500 de suporteri", a declarat Vintila de la FC Romania.

FC Romania va juca in acest weekend cu Haverhill Rovers in FA Cup.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies