Angel Di Maria Manchester United Anglia

"Nu am idee unde este!" Un fotbalist de 60.000.000 de euro a fost DAT DISPARUT

Angel Di Maria este aproape de a se transfera la PSG la doar un an de la venirea la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 09:55
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 09:56

Managerul celor de la Manchester United, Louis Van Gaal, a admis ca nu are idee unde se afla Angel Di Maria dupa meciul pierdut in fata celor de la PSG cu 2-0. Di Maria ar urma sa se transfere chiar la campioana Frantei conform spuselor lui Laurent Blanc.

Di Maria nu s-a alaturat lotului lui Man United in San Jose pentru ultima parte a turneului din Statele Unite, primind acceptul de a-si prelungi vacanta dupa ce a fost implicat in drumul Argentinei pana in finala Copei America, pierdut la penalty-uri in fata celor din Chile.

Intrebat care este situatia lui Di Maria, Van Gaal a raspuns iritat: "Ma intrebati asta in fiecare saptamana. Poate voi stiti? Eu nu stiu" a spus Van Gaal, cel care nu a dorit sa comenteze afirmatiile lui Blanc, cel care a declarat ca transferul lui Di Maria va avea un final fericit: "Nu stiu pentru ca nu sunt acelasi manager ca Laurent Blanc, nu vreau sa raspund la aceste intrebari. La Manchester United noi anuntam cand lucrurile se rezolva, nu cand nu sunt rezolvate, exista un proces. Am spus-o de multe ori. Trebuie sa asteptam si sa vedem si nu vreau sa ma bag".

Van Gaal a vorbit si despre situatia unui alt jucator cu un pas in afara Manchesterului, David De Gea, dorit de Real Madrid: "Avem o situatie care nu este favorabila nici pentru David De Gea, nici pentru clubul la care ar putea sa-si doreasca sa mearga. Trebuie sa asteptam sa vedem".

 

David De Gea's causing problems, but more importantly...

Posted by BBC Sport on Wednesday, July 29, 2015
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies