Anglia

Mutare URIASA la Londra! Doua rivale sunt gata sa joace pe acelasi stadion. Ce GIGANTI se muta pe Wembley

Moda Steaua prinde si in Anglia. :) Insa nu din motive dubioase, cum se intampla in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2015, 15:54
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2015, 15:55

Chelsea si Tottenham sunt gata sa incheie contracte istorice. Cele doua pot imparti stadionul Wembley incepand cu sezonul 2017-2018! Federatia Engleza de fotbal s-ar putea alege cu 80 de milioane de euro in urma afacerii, scrie Daily Mail. Negocierile intre parti sunt cat se poate de reale. Administratorii Wembley discuta cu reprezentantii Premier League despre posibilitatea de a permite macar uneia dintre echipe sa joace 'acasa' pe cel stadionul-emblema al fotbalului mondial.

Chelsea are nevoie sa plece de pe Stamford Bridge pentru cel putin 3 sezoane, timp in care planuieste sa-si construiasca o super-arena de 60 000 de locuri in valoare de 750 de milioane de euro. La Tottenham situatia e asemanatoare. Fosta echipa a lui Chiriches isi ridica si ea un stadion ultra-modern, de 61 000 de locuri, pe care vor avea loc si meciuri din NFL! Spurs intentioneaza sa ramana departe de White Hart Lane cel mult doi ani.

Daca Tottenham e deschisa la impartirea stadionului, Chelsea nu primeste la fel de bine afacerea. In cazul in care deal-ul pica, Tottenham are variantele de rezerva Milton Keynes si Stadionul Olimpic

Martin Glenn, director in cadrul FA, a explicat: "E in interesul cluburilor si al fotbalului englez sa construim stadioane noi. Daca putem sa ajutam la tranzitie prin folosirea Wembley, suntem absolut in favoarea aceastei idei."

Modifică setările cookies