Mourinho a rabufnit dupa Chelsea 0-0 West Ham: "Asta este fotbal din secolul 19!" Ce i-a transmis antrenorului adversarei

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 10:10
Mourinho a rabufnit dupa Chelsea 0-0 West Ham: "Asta este fotbal din secolul 19!" Ce i-a transmis antrenorului adversarei

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Portughezul a fost extrem de nervos dupa egalul echipei sale in fata lui West Ham.

Londonezii au avut nu mai putin de 25 de suturi spre poarta, insa nu au reusit sa castige cele 3 puncte puse in joc. Cei de la West Ham nu au facut decat sa se apere, lucru ce a atras furia portughezului:

"Te astepti ca adversarii sa incerce sa iti dea gol dar nu a fost cazul. Daca mai jucam inca 5 ore, nu se schimba nimic, poate noi dadeam gol dar ei ... niciodata! E genul de meci pentru care oamenii schimba canalul la TV', a spus Mourinho.

Acesta a dezvaluit in presa portugheza ca a avut un schimb de replici cu antrenorul lui West Ham, Sam Allardyce, imediat dupa joc:

"I-am spus lui Big Sam ca asta nu e Premier League, cel mai bun campionat din lume, asta e fotbal din secolul 19!", a incheiat Mourinho, nu inainte de a-l ironiza si pe arbitru, care a dat "doar" 4 minute de prelungiri.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies