Anglia

Momente de GROAZA pentru cel mai scump transfer din Premier League! Di Maria, ATACAT de hoti in propria casa! Ce s-a intamplat

Angel Di Maria a fost tinta unui jaf sambata seara, la cateva ore dupa meciul cu Leicester, castigat de United cu 3-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Februarie 2015, 11:37
Data actualizarii: Luni 02 Februarie 2015, 12:47

Cel mai scump jucator din istoria Premier League, argentinianul Angel Di Maria, a fost tinta unui jaf sambata seara, cand hotii i-au fortat usa de la garaj.

Di Maria era acasa, impreuna cu sotia si fiica sa, insa alarma s-a declansat in momentul in care hotii fortau usa de la garaj iar acestia s-au speriat si au fugit.

Jucatorul si familia sa au fost dusi imediat la un hotel de echipa de interventie angajata de Manchester United sa-i pazeasca pe jucatori.

Duminica, Di Maria a fost urmarit in permanenta de un bodyguard, cand a revenit de la hotel in casa inchiriata din Manchester.

"Din cate am auzit, Di Maria si familia sa erau destul de speriati. Hotii n-au apucat sa intre pentru ca s-a declansat alarma, insa au fugit cu mult timp inainte ca politia sa apara", a dezvaluit un apropiat al lui Di Maria in The Sun.

Di Maria a devenit vara trecuta cel mai scump jucator din istoria Angliei, cand s-a transferat de la Real Madrid la Manchester United pentru 75 de milioane de euro. Di Maria are un salariu de 200.000 de euro pe saptamana la fosta campioana a Angliei. 

Modifică setările cookies