Manchester City jordan henderson Liverpool Anglia

Manchester City, câștiguri fabuloase din turneul din Asia. Au obținut mai mulți bani decât Liverpool pe Henderson

Campioana din Premier League a susținut un turneu de pregătire în Asia, jucând meciuri amicale în Coreea de Sud și Japonia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 17:39
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 17:54

Presa din Marea Britanie a dezvăluit că Manchester City a câștigat peste 16 milioane lire sterline în urma acestei deplasări, o sumă mult mai mare decât a obținut Liverpool pe căpitanul Jordan Henderson.

Fanii, nemulțumiți de campania de achizții a 'cetățenilor'

Manchester City a obținut două victorii, cu Yokohoma și Bayern Munchen, fiind învinsă de Atletico Madrid, în cadrul turneului asiatic. 

În ciuda câștigurilor fabuloase, suporterii lui Manchester City au criticat lipsa transferurilor importante din această perioadă de mercato. 

"Cu ce ne ajută acești bani?", "Tot ceea ce văd sunt doar cifre din câștiguri, dar nimic cheltuit" sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare. 

Liverpool a anunțat plecarea lui Jordan Henderson

Liverpool a anunțat pe rețelele social media în mod oficial despărțirea de Jordan Henderson, după 12 ani în care englezul a îmbrăcat echipamentul clubului. 14 milioane de euro a încasat conducerea pe internaționalul englez.

"Putem confirma că Jordan Henderson va fi transferat de Al-Ettifaq. Cum capitolul său de pe Anfield se încheie acum, toți de la club își exprimă recunoștința pentru tot ce a făcut Jordan pentru noi în aceși 12 ani de activitate", se arată într-un comunicat emis de Liverpool pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!