Man City e ULTIMA in Anglia, Liverpool si Man United abia pe locurile 82 si 81! Clasamentul care arata un adevar trist pentru englezi

Man City e ULTIMA in Anglia, Liverpool si Man United abia pe locurile 82 si 81! Clasamentul care arata un adevar trist pentru englezi

Englezii de la Sky Sports prezinta o statistica interesanta care arata de ce nationala lui Hodgson are rezultate modeste.

FA Cup - Chelsea - Manchester City, duminica ora 18.00, in direct la Sport.ro. Luni la ora 21.45 este Shrewsbury - Manchester United

Manchester City este clubul care are cei mai putin jucatori localnici din Anglia! Cei de la Sky Sports au calculat la ce distanta se afla jucatorii cluburilor din primele 3 ligi din Anglia de orasul natal. Iar rezultatul este cu adevarat incredibil - aproape 5.000 de kilometri, in medie, este distanta la care se afla de orasul natal jucatorii lui Manchester City! Cumulat, distanta este de 109.399 de kilometri pentru jucatorii lui City!

Acest lucru este cauzat de faptul ca echipa care va fi preluata de Pep Guardiola in aceasta vara are putini jucatori englezi, iar britanicii din lot sunt si ei nascuti in alte orase!

La fel se intampla si in cazul celorlalti granzi din Anglia. Daca Man City este ultima, pe locul 92, iar Chelsea pe locul 91, nici Liverpool (82), Man United (81) sau Arsenal (78) nu stau foarte bine. Primul club din Premier League din acest punct de vedere este Stoke City, iar acestia sunt pe locul 60, cu o medie 1.163 de kilometri.

Primul club din Anglia la acest capitol este AFC Wimbledon. Jucatorii echipei de langa Londra au, in total, sub 2.000 de kilometri si 88km in medie pe jucator.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies