Liverpool pune presiune pe cel mai SCUMP jucator adus vreodata! Se bat cu Chelsea pe una dintre vedetele campioanei Germaniei:

Autor: Sport.ro
Marti 01 Noiembrie 2011, 13:06

	Liverpool pune presiune pe cel mai SCUMP jucator adus vreodata! Se bat cu Chelsea pe una dintre vedetele campioanei Germaniei:

Andy Carroll simte din ce in ce mai mult presiunea de la Liverpool! Kenny Dalglish vrea sa aduca un atacant de la Borussia Dortmund

FC Liverpool si Chelsea au pus ochii pe acelasi jucator de la Borussia Dortmund. Este vorba de atacantul de 23 de ani, Robert Lewandowski! Polonezul are 7 goluri in 11 meciuri in acest sezon si le-a atras atentia cluburilor din Anglia care si-au trimis scouterii sa-l urmareasca, informeaza site-ul polonez sport.pl!

Atacantul ar avea o misiune foarte dificila indiferent de echipa la care ar ajunge in iarna, atunci cand se doreste sa se faca acest transfer. La Liverpool in atac sunt Luis Suarez si Andy Carroll, ultimul fiind asteptat in continuare sa confirme investitia enorma. La Chelsea, Lewandoski l-ar inlocui cel mai probabil pe Nicolas Anelka, jucator criticat de Andre Villas-Boas recent. Totusi, la Londra, Lewandoski s-ar bate pentru postul de titular cu Fernando Torres, Didier Drogba si Daniel Sturridge.

Lewandowski a ajuns la Borussia in vara lui 2010 in schimbul a 4,5 milioane de euro.

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies