John Terry Harry Kane Nationala Angliei Premier League Tottenham Hotspur Anglia

John Terry, dur la adresa lui Harry Kane. Motivul pentru care starul englez nu va câștiga niciun trofeu

John Terry a vorbit despre starul Angliei, Harry Kane.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 22:13
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 22:12

Harry Kane se află la Tottenham Hotspur de mai bine de un deceniu, iar John Terry a concluzionat rapid faptul că starul britanic nu va câștiga niciun trofeu, chiar dacă își dorește să-și treacă în cont cât mai multe, dacă va rămâne la Spurs.


„Cred că are ambiția să câștige trofee, dar clar nu va câștiga nimic cu Spurs, chiar dacă vor mai trece cinci sau șase ani. Nu, clar nu va câștiga. Hai să fim sinceri cu noi. E unul dintre cei mai buni atacanți din lume, vrea să câștige trofee. Dar Spurs nu-i va oferi asta”, a spus John Terry la beiN Sports.

Cariera lui Harry Kane

Harry Kane se află la Tottenham Hotspur din iarna anului 2011. Starul englez a bifat 408 apariții în tricoul clubului, a reușit să se impună pe tabela de marcaj de 261 de ori și să paseze decisiv în 62 de situații.

Britanicul este evaluat la 90 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. În 2018, pe când avea 24 de ani, Harry Kane a atins cea mai mare cotă din cariera sa, 150 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Tottenham, în această stagiune

După 15 etape, Spurs se află pe loc de Champions League în primul eșalon al Angliei. Tottenham a obținut 29 de puncte, după ce a înregistrat nouă victorii, două rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

În următoarea partidă, Spurs, în frunte cu Harry Kane, se va confrunta cu Brentford pe teren advers, în etapa a 16-a. Partida a fost programată pe 26 decembrie, de la ora 14:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!