Incredibilul IBRA | Zlatan scrie deja istorie! Ce performanta a reusit suedezul la testele medicale de la Manchester United!

Incredibilul IBRA | Zlatan scrie deja istorie! Ce performanta a reusit suedezul la testele medicale de la Manchester United!

Clubul Manchester United face un anunt mai putin obisnuit, la o zi dupa transferul lui Zlatan Ibrahimovic. 

Zlatan a aterizat ieri la Manchester pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul pe un sezon cu echipa engleza. Suedezul a ajuns la 34 de ani, dar se pare ca e la fel de puternic. United a anuntat azi pe pagina oficiala ca suedezul a spart recordul de forta al clubului la testele medicale.

"Zlatan scrie deja istorie", scrie United pe pagina de Facebook. Fanii au lansat si un banc in urma performantei reusite de Ibra. "Zlatan a venit la vizita medicala si i-a declarat pe toti medicii lui United apti". 

Zlatan a venit ca un adevarat Rege pe Old Trafford. A aterizat cu elicopterul, la fel ca Mata atunci cand a fost adus de la Chelsea.

Mata a primit insa o veste proasta dupa venirea lui Zlatan. Suedezul va primi numarul 8, purtat de spaniol pana acum. Mata nu e intre favoritii lui Mourinho si isi cauta echipa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies