INCREDIBIL! Juventus i-a oferit lui Tevez CEL MAI MARE SALARIU DIN FOTBAL! Ce suma i-au pus pe masa si care a fost raspunsul:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Mai 2011, 13:29

	INCREDIBIL! Juventus i-a oferit lui Tevez CEL MAI MARE SALARIU DIN FOTBAL! Ce suma i-au pus pe masa si care a fost raspunsul:

Asta-i culmea! Considerata cea mai bogata echipa din fotbal, Manchester City il poate pierde pe Carlos Tevez, ademenit cu cel mai mare salariu anual vazut vreodata in fotbal!

Carlos Tevez este probabil singurul om capabil sa faca asta - atacantul argentinian a refuzat o oferta colosala de la Juventus! "Batrana Doamna" ii oferea un salariu incredibil, cel mai mare din fotbal! Nu mai putin de 23 de milioane de euro ar fi castigat Tevez la Juve daca accepta oferta!

Italienii au profitat de testimonialul lui Gary Neville, meci in care Juventus a invins-o cu 2-1 pe Man United, si i-au facut o oferta incredibila lui Tevez. Englezii de la Daily Mail sustin ca oferta era de numai putin de 23mil de euro anual plus bonusuri!

Juventus pregateste 115 milioane de euro pentru transferuri, iar jumatate sunt investitia in Carlito Tevez numai pentru acest an! Urmatoarea tinta este Sergio 'Kun' Aguero.

Coşmarul prin care trec bolnavii de Covid-19. Unii trebuie să învețe chiar şi să meargă din nou
BRAT