Pep Guardiola Manchester City yaya toure Anglia

Guardiola, atacat din NOU: "L-a umilit pe Yaya, cum sa umilesti un asemenea jucator?!" Ce se intampla acum cu Toure

Yaya Toure nu e pe lista de favoriti a lui Guardiola. Mijlocasul ivorian a fost lasat in afara lotului de Champions League si are sanse mici sa joace si la partidele din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2016, 11:10
Data actualizarii: Duminica 04 Septembrie 2016, 11:10

Toure n-a fost pe placul lui Guardiola nici la Barcelona, nu e nici la City. Asta nu-l face sa se gandeasca la plecare. Salariul de 14 milioane de euro pe sezon il tine la Manchester. Agentul lui Toure, Simitri Seluk, il critica dur pe Guardiola, despre care spue ca 'l-a umilit' pe clientul sau.

"Daca Guardiola castiga Champions League cu City sezonul asta, voi merge in Anglia si voi spune la TV ca Pep Guardiola e cel mai bun antrenor din lume. Dar daca City nu castiga Champions League, atunci sper ca Guardiola va avea curajul sa spuna ca a gresit cand a umilit un jucator cum e Yaya. Yaya e profesionist si va face tot ce i se cere sa faca. Va ramane in acest sezon la City, nu va pleca in ianuarie. Spera ca va primi sansa de a dovedi ca poate sa faca fata la cerintele antrenorului", a spus Seluk, citat de Mirror.

Modifică setările cookies