Guardiola, atacat din NOU: "L-a umilit pe Yaya, cum sa umilesti un asemenea jucator?!" Ce se intampla acum cu Toure

Guardiola, atacat din NOU: "L-a umilit pe Yaya, cum sa umilesti un asemenea jucator?!" Ce se intampla acum cu Toure

Yaya Toure nu e pe lista de favoriti a lui Guardiola. Mijlocasul ivorian a fost lasat in afara lotului de Champions League si are sanse mici sa joace si la partidele din campionat.

Toure n-a fost pe placul lui Guardiola nici la Barcelona, nu e nici la City. Asta nu-l face sa se gandeasca la plecare. Salariul de 14 milioane de euro pe sezon il tine la Manchester. Agentul lui Toure, Simitri Seluk, il critica dur pe Guardiola, despre care spue ca 'l-a umilit' pe clientul sau.

"Daca Guardiola castiga Champions League cu City sezonul asta, voi merge in Anglia si voi spune la TV ca Pep Guardiola e cel mai bun antrenor din lume. Dar daca City nu castiga Champions League, atunci sper ca Guardiola va avea curajul sa spuna ca a gresit cand a umilit un jucator cum e Yaya. Yaya e profesionist si va face tot ce i se cere sa faca. Va ramane in acest sezon la City, nu va pleca in ianuarie. Spera ca va primi sansa de a dovedi ca poate sa faca fata la cerintele antrenorului", a spus Seluk, citat de Mirror.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies