Fratele lui Carlos Tevez arestat pentru jaf armat!

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Octombrie 2008, 15:49
Fratele lui Carlos Tevez arestat pentru jaf armat!
Fratele mai mare al lui Carlos Tevez, Juan Alberto Martinez, a fost arestat la Buenos Aires pentru ca a participat la un atac armat asupra unei masini blindate, scrie The Sun.

Martinez, in varsta de 29 de ani, a facut parte dintr-un grup de patru persoane care au sustras cativa saci de bani dintr-o masina ce era destinata transportului de bancnote catre diferite bancomate din orasul Cordoba, Argentina.

Potrivit sursei citate, cele patru persoane mascate au reusit sa-i imobilizeze pe oamenii de ordine care pazeau acest vehicul si au fugit cu sacii, insa nu au realizat ca acestia erau goi. A urmat apoi o urmarire in viteza pe strazile din localitatea argentiniana, in timpul careia au avut loc mai multe schimburi de focuri intre hoti si politie. Hotii au reusit initial sa scape de fortele de ordine.

Fratele atacantului echipei Manchester United a fost retinut ulterior in zona Fort Apache din capitala Argentinei, cartierul in care a copilarit Tevez. De asemenea, ziarul britanic noteaza ca la acest jaf a mai participat si Juan Carlos Avalos, prietenul Patriciei Tevez, care este sora vitrega a fotbalistului echipei din Manchester.
In prezent, toate cele patru persoane care au participat la acest jaf armat sunt retinute intr-o inchisoare din orasul Cordoba.

Premierul și câțiva miniștri, certați de Arafat că nu respectă distanțarea socială. Ce a făcut Orban
BRAT