Fotbalist de CLASA MONDIALA cu 18 milioane de euro! Cum ajunge Payet sa valoreze de 3 ori mai putin decat in vara

Fotbalist de CLASA MONDIALA cu 18 milioane de euro! Cum ajunge Payet sa valoreze de 3 ori mai putin decat in vara

Dimitri Payet a fost una dintre vedetele anului in fotbalul Mondial. Dupa un sezon excelent cu West Ham si o prezenta consistenta la Euro, Payet a avut de suferit din cauza formei mult sub asteptari a echipei de club.

Desi abia a semnat prelungirea contractului, francezul ar putea sa plece pentru numai 18 milioane de euro in vara! Asta e clauza de reziliere pe care agentul sau i-a negociat-o in eventualitatea in care West Ham retrogradeaza! Scenariul nu e deloc imposibil. Echipa lui Bilic e departe de asteptarile sefilor si ale suporterilor in campania care trebuia sa o aduca in lupta pentru locurile de Champions League.

West Ham s-a mutat pe Stadionul Olimpic, insa atmosfera e departe de cea pe care jucatorii o stiau de pe Boleyn Ground. Rezultatele n-au confirmat nici ele visul de a intra in lupta directa cu City, Chelsea, Arsenal, United sau Liverpool pentru un loc in top. West Ham e doar pe 17 in Premier League si are 3 victorii in 14 etape!

Dimitri Payet, 29 de ani, a marcat de 9 ori sezonul trecut si numai o data in primele 14 runde din 2016-2017. Payet are 5 pase decisive de la inceputul campionatului si a fost dorit de Real, Arsenal si Chelsea in ultimul an. Pretul cerut de West Ham a depasit 50 de milioane de euro.

 

Citeste si:Dimitri Payet
VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies