GALERIE FOTO Fază bizară în Premier League! Ronaldo i-a luat mingea portarului și a marcat, dar a văzut galben și golul a fost anulat

Cristiano Ronaldo Manchester United Newcastle Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 17:53
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 17:56

Meciul dintre Manchester United și Newcastle, scor 0-0, contând pentru etapa a 11-a din Premier League, a adus o fază bizară.

În minutul 49 al partidei de pe Old Trafford, Newcastle a beneficiat de o lovitură liberă din apropierea propriului careu, iar fundașul Fabian Schar i-a pasat în spate portarului Nick Pope pentru a executa.

Ronaldo i-a luat mingea portarului și a marcat, dar a văzut galben și golul a fost anulat

Cristiano Ronaldo, aflat în fața lui Nick Pope, a considerat că Newcastle a executat deja, așa că s-a repezit să ia mingea și a trimis în poarta goală.

Totuși, arbitrul meciului nu a validat reușita, cel mai probabil considerând că goalkeeper-ul lui Newcastle trebuia să fie executantul și nu apucase să atingă balonul.

Ronaldo nu a acceptat decizia arbitrului și a mers imediat la arbitru, alături de colegi, pentru a-i cere explicații. Decizia centralui s-a menținut, iar starul portughez a văzut și un cartonaș galben pentru proteste.

"Ronaldo susține că mingea a fost jucată. Înțeleg la ce se referă după ce am văzut reluarea, dar arbitrul ar fi trebuit să fie tare curajos pentru a valida golul", a spus Simon Stone, reporter BBC, pe Twitter.

Cristiano Ronaldo a fost primul jucător schimbat din tabăra lui Manchester United. Atacantul a fost înlocuit în minutul 72 de Marcus Rashford.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!