FABULOS! Chelsea va avea un stadion UNIC in lume! Asa arata CATEDRALA fotbalului, arena de 700 de milioane al lui Abramovic. FOTO

FABULOS! Chelsea va avea un stadion UNIC in lume! Asa arata CATEDRALA fotbalului, arena de 700 de milioane al lui Abramovic. FOTO

Roman Abramovic pregateste un stadion unic pentru Chelsea! 

Chelsea a prezentat primele schite ale viitorului stadion, pentru care Roman Abramovic plateste peste 700 de milioane de euro! Este proiectul personal al lui Abramovic, iar bugetul clubului nu va fi afectat de aceasta investitie.

Miliardarul rus vrea sa se mandreasca cu cel mai original stadion din lume, iar pentru asta are buget nelimitat . Viitorul Stamford Bridge nu va avea elemente de arhitectura moderna ci va fi inspirat din catedrala Westminster Abbey, locul in care sunt ingropati regii si alte personalitati din Marea Britanie. De acolo e inspirat si podul Stamford Bridge, care da numele stadionului lui Chelsea. 

Stadionul va avea 60.000 de locuri si va construit pe locul actualului Stamford Bridge. In aceste zile, locuitorii din zona stadionului pot vizita planurile cu schitele noii arene. Chelsea va juca pe Stadionul Wembley pana cand noul stadion va fi gata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies