Roman Abramovic Anglia

FABULOS! Abramovic isi construieste cea mai tare VILA din New York! A cumparat un cartier intreg cu 70 de milioane ca sa-l DARAME!

Roman Abramovic isi construiteste cea mai tare casa din New York! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 19:18
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 19:21

Patronul lui Chelsea s-a recasatorit, iar acum se pregateste sa se mute la New York.

Miliardarul rus a cumparat aproape un cartier intreg, acolo unde isi va construi o vila care l-a costat deja 70 de milioane de dolari.

Abramovic va locui acolo cu a doua sa sotie, cea care i-a daruit deja doi copii. Desi are mai multe case in intreaga lume, Abramovic a vrut sa plateasca 75 de milioane de dolari pentru o vila situatia langa Gradina Zoologica din New York, dar oferta sa a fost refuzata.

La finalul anului trecut, Abramovic a inceput sa cumpere casele de pe o strada celebra din New York, acolo unde au locuit de-a lungul timpului bogatasi si celebritati ale Americii.

Abramovic si sotia sa, Dasha Zhukova, au platit deja 70 de milioane de dolari pe trei case si au in plan sa mai cumpere locuinte alaturate.

Cei care au vandut nu au stiut cui i-au cedat locuinta si au recunoscut ca daca stiau despre cine e vorba ar fi cerut mai multi bani.

Mark Fife si sotia sa sunt ultimii care si-au vandut casa, dar au fost anuntati ca unui milionar misterios din Rusia care le ofera 20 de milioane de dolari pe ea.

"A batut cineva la usa noastra intr-o zi si ne-a spus ca un milionar misterios din Rusia ne ofera 20 de milioane de dolari pe casa. Daca stiam cine este si ce planuri are ceream mult mai multi bani pentru ea", a declarat Fife in New York Post.

Abramovic a mai platit 30 de milioane de dolari pe o casa si aproape 20 de milioane pe o alta. Locuintele vor fi daramate iar in locul lor va fi construita vila miliardarului rus. In total, noua casa il va costa aproape 150 de milioane de dolari pe patronul lui Chelsea. 

Abramovic e proprietarul celui mai scump yacht din lume, pentru care a platit 600 de milioane de dolari. 

Modifică setările cookies