Luni 11 Iulie 2011, 12:50

Fabregas poate intra in istorie: primul jucator care sta pe banca pentru ca e scump! Declaratia lui Wenger il distruge pe Cesc:


	Fabregas poate intra in istorie: primul jucator care sta pe banca pentru ca e scump! Declaratia lui Wenger il distruge pe Cesc:

Wenger a facut lumina in cazul Fabregas, dar capitanul lui Arsenal a ramas in bezna!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Wenger nu il lasa pe Fabregas sa plece, chiar daca mijlocasul a refuzat sa se antreneze cu echipa si sa plece in turneul din Asia. "Iubeste acest club si sper ca ne vom intelege cu el. Stim povestea cu Barcelona de ani de zile, trebuie sa inchidem subiectul si sa ne concentram pe noul sezon", a anuntat antrenorul tunarilor, care nu are de gand sa il lase pe mijlocas sa plece la Barcelona si le-a transmis sefilor sa tina de pret: 40 de mil. de euro e o suma considerata prea mare de catalani, care nu sunt dispusi sa dea mai mult de 35 de mil. de euro!

 

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic