Anglia

EL e urmasul lui Gerrard la Liverpool! Anunt oficial facut de club: la cine ajunge banderola

Liverpool a mutat banderola de pe bratul legendar al lui Gerrard. Capitanul plecat in Statele Unite, la LA Galaxy, si-a cedat autoritatea catre unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii avea in echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 18:02
Data actualizarii: Vineri 10 Iulie 2015, 18:03

Jordan Henderson va fi noul capitan de pe Anfield. Aflat in al 5-lea sezon la Liverpool, mijlocasul in varsta de 25 de ani isi va prelua la intensitate maxima rolul in turneul de pregatire din Asia si Australia.

"Sunt incantat si mandru. E o onoare uriasa si un privilegiu sa fiu capitan la Liverpool. Cand Steven Gerrard in era in echipa, anul trecut, am incercat sa fac tot ce am putut in momentul in care am avut banderola. Acum, voi incerca sa fac tot ce pot mai bine si sa cresc in acest rol. Voi pune echipa pe primul plan, voi face totul pentru a ajuta", a spus Henderson, care era al doilea in ordinea pentru banderola, dupa Gerrard, sezonul precedent.

Vestea nu e singura de senzatie pe care a primit-o astazi Henderson. Internationalul englez a fost ales sa apara alaturi de Messi pe coperta jocului FIFA 16.

Citeste AICI un articol despre importanta lui Henderson in jocul lui Liverpool!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!