Edgar Davids se transforma in ANTRENOR-JUCATOR-EROU! A abandonat echipa intr-o benzinarie dar a castigat RESPECTUL tuturor:

Autor: Sport.ro
Marti 19 Martie 2013, 19:05
Edgar Davids se transforma in ANTRENOR-JUCATOR-EROU! A abandonat echipa intr-o benzinarie dar a castigat RESPECTUL tuturor:

Edgar Davids este antrenor si jucator la o echipa din Liga a IV-a din Anglia, iar deciziile pe care le ia il transforma intr-un adevarat idol.

Banet, echipa pe care Davids o pregateste, dar caruia ii apara si culorile in teren, a pierdut cu 3-2 in fata celor de la Accrington Stanley. Davids a vazut rosu si a fost eliminat din meci. La final, jucatorii s-au imbarcat in autocar si au plecat din Lancashire spre Londra.

36 de fani ai lui Banet care au venit in deplasare impreuna cu echipa ramasesera pe autostrada, dupa ce autocarul care ii transporta i-a lasat in drum. Cand a vazut culorile clubului sau, Davids i-a poruncit soferului sa traga pe stanga si sa-i ia pe scaunele libere pe fani.

Pentru ca nu aveau loc in autocar, jucatorii au fost lasati la o benzinarie sa astepte.

"Am vazut ca statea sa ploua si nu ii puteam lasa asa pe suporteri. Am trimis autocarul inapoi pe autostrada sa-i ia. Nu am lasat niciun om in urma", a declarat Davids care tocmai a implinit 40 de ani.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!
BRAT