Leeds United Liverpool Anglia

E stirea care face inconjurul lumii dupa meciul zilei din Anglia! Ce a putut sa scrie Leeds United pe net dupa 1-1 cu Liverpool

Protestul lui Leeds United in fata adversarei de luni seara a inceput inaintea partidei.

Abel Lorin
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 00:09
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 00:16

Jucatorii lui Bielsa au iesit cu tricouri personalizate, pe care erau trecute mesaje critice la adresa fondatoarelor Super Ligii. Spre nemultumirea lui Jurgen Klopp, fotbalistii lui Leeds le-au purtat pe toata durata incalzirii. "Ear it" ("Aratati ca meritati") a stat scris pe piepturile fotbalistilor, alaturi de sigla Champions League.

Pe teren, Mane a deschis scorul in minutul 31, dar campioana din sezonul trecut nu a plecat cu toate punctele de pe Elland Road. Llorente a egalat in minutul 87. S-a terminat 1-1.

  • E stirea care face inconjurul lumii dupa meciul zilei din Anglia! Ce a putut sa scrie Leeds United pe net dupa 1-1 cu Liverpool

La final, pe contul de Twitter al lui Leeds, administratorii contului si-au ironizat grav adversara. Liverpool a fost transformata in "Merseyside Reds" ("Echipa rosie de pe Merseyside"). Postarea a strans sute de mii de reactii!

Modifică setările cookies