"E dezgustator!" Experimentul ziaristilor britanici in SUA. Reactia acestor tinere cand au vazut cat castiga Rooney pe ora. VIDEO

"E dezgustator!" Experimentul ziaristilor britanici in SUA. Reactia acestor tinere cand au vazut cat castiga Rooney pe ora. VIDEO

Fotbalul este una dintre cele mai bine platite meserii din lume. Pentru un sportiv devenit star mondial, salariul poate sa depaseasca orice granita.

Cativa ziaristi britanici aflati in SUA alaturi de Manchester United au pornit un experiment pe strada pentru a vedea reactia oamenilor pusi fata in fata cu salariul incasat de Wayne Rooney la Manchester United.

300.000 de lire pe saptamana, adica 1785 lire pe ora sau 80 de lire pe minut este salariul urias pe care Rooney il primeste la Manchester United. Adevarul i-a luat prin surprindere pe multi oameni.

Mai intai, tinerele au fost puse sa ghiceasca salariul starului englez, insa niciuna nu a reusit sa se apropie de suma. Puse fata in fata cu realitatea, reactiile lor au fost de uimire si chiar de dezgust.

"Nu imi place deloc asa ceva", a spus una dintre tinere, pentru ca alta sa declare ca "asa ceva este dezgustator".

Intr-un dialog, doua tinere au declarat:
- E un jucator care iti castiga meciurile?
- Chiar si asa, nu merita 300.000 de lire pe saptamana!

Probabil cel mai bun raspuns din experiment a fost: "Mereu m-am intrebat de ce atletii castiga atat de mult, dar in fiecare zi isi risca sanatatea pe teren. Problema e ca in acelasi timp sunt profesori care nu castiga nici macar o bucatica din ce incaseaza el. Ar trebui sa facem ceva mai mult pentru cultura si societatea noastra"

Vedeti in clipul de mai jos reactiile din experiment:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE. Ioana Mihăilă, prima conferință de presă ca ministru al Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies