Drama unui atacant URIAS! Chelsea a luat ultima decizie in privinta lui Fernando Torres. Ce se intampla cu atacantul de 58 de mil

Drama unui atacant URIAS! Chelsea a luat ultima decizie in privinta lui Fernando Torres. Ce se intampla cu atacantul de 58 de mil

Torres a fost imprumutat la Milan, insa nu i-a convins pe italieni. A marcat doar o data in 10 aparitii.

Ar putea fi trimis inapoi pe Stamford Bridge in ianuarie, scrie The Mirror. Asta n-ar fi cea mai mare lovitura pe care ar trebui sa o suporte. Sefii lui Chelsea se gandesc sa-l lase sa plece liber de contract, dupa ce Mourinho a decis ca nu mai e nevoie de el.

Liderul din Premier League l-a adus in vara pe Loic Remy tocmai pentru a-i lua locul lui Torres, iar mesajul pe care i l-au transmis campionului mondial si european e clar. Daca revine, 'El Nino' va fi eliberat de contract. Chelsea va incerca sa-i gaseasca o echipa care sa-i suporte salariul, iar daca nu va reusi va cauta solutii sa i-l rezilieze.

Fernando Torres, 30 de ani, a fost cumparat de Roman Abramovici de la Liverpool in ultima zi de mercato, in ianuarie 2011, pentru 58 de milioane de euro. Spanionul a marcat numai 45 de goluri in 3 ani si jumatate, departe de asteptarile clubului. In vara, Torres a ajuns imprumut la Milan, care trebuia sa-i plateasca 8 milioane de euro pana in iunie 2016.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies