Decizie socanta luata de Manchester United! Fanilor nu le-a venit sa creada ce ii pune clubul sa faca incepand cu noul sezon

Decizie socanta luata de Manchester United! Fanilor nu le-a venit sa creada ce ii pune clubul sa faca incepand cu noul sezon

Hotararea va intra in vigoare de la primul meci.

Fanii lui United au fost rugati de catre conducerea clubului sa nu mai vina la stadion cu iPad-uri sau tablete. Acestea vor fi interzise pe Old Trafford din noul sezon, fanilor urmand a le fi interzis accesul pe stadion daca au astfel de dispozitive la ei.

Decizia conducerii este o premiera si are la baza doua motive. Primul ar fi ca fanii isi pot incomoda "vecinii" care stau in spatele lor, atunci cand isi scot tabletele, unele destul de mari, pentru a face poze. Al doilea motiv este faptul ca unii fani vin la meci si inregistreaza parti mari din partida sau chiar tot meciul pe iPad-uri sau tablete de toate felurile.

Lucruri interzise pe Old Trafford: Alcool, bauturi in sticla, sticle de plastic, cartoane cu bautura, pahare, sticle de orice fel, apa in sticle mai mari de 0,5L, articole pentru copii, jucarii pentru copii, camere de filmat, darts, artificii, obiecte care pot produce flacari, cutite, arme, pungi mari sau valize, umbrele, steaguri sau bannere mai mari de 2x1m sau cu tenta ofensiva, bete, dispozitive radio, canistre de gaz sau benzina, camere telescopice sau cu lentile mari, scule de orice fel.

Lucruri pe care le poti aduce pe Old Trafford: Camere cu lentile mici, bannere si steaguri 2x1m fara caracter ofensiv, umbrele mici, pungi sau ghiozdane mici, sticle de apa de maxim 0,5L, fara capac.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies