Courtois vs Cech, cea mai mare rivalitate pe post de sezonul viitor! Ce spune omul imprumutat la Atletico de revenirea la Chelsea

Courtois vs Cech, cea mai mare rivalitate pe post de sezonul viitor! Ce spune omul imprumutat la Atletico de revenirea la Chelsea

Vezi ce a spus Curtois.

Jose Mourinho s-a hotarat sa il foloseasca pe Curtois in sezonul viitor, insa nu se stie in ce forma. Acesta este imprumutat la Atletico de 3 sezoane insa anul acesta a fost printre cei mai buni de pe teren in semifinala de Liga, in care spaniolii i-au eliminat pe oamenii lui Mourinho.

Singura problema in acest sens este concurenta lui Curtois cu Petr Cech, cel care este titular in poarta de mai bine de 10 sezoane:

"Am cel mai mare respect pentru Petr Cech. Este unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume deci cred ca o eventuala concurenta a noastra nu este chiar cel mai sanatos lucru din lume. Cred ca saptamana viitoare vom afla exact ce vor ei de la mine si vom vedea ce facem", a spus Curtois.

Acesta a adaugat ca i s-a parut ciudat sa o elimine pe Chelsea si chiar a refuzat sa se bucure la final, desi Chelsea l-a cumparat acum 3 ani si nu l-a folosit deloc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies