Anglia

Courtois vs Cech, cea mai mare rivalitate pe post de sezonul viitor! Ce spune omul imprumutat la Atletico de revenirea la Chelsea

Vezi ce a spus Curtois.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 09:08
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 17:47

Jose Mourinho s-a hotarat sa il foloseasca pe Curtois in sezonul viitor, insa nu se stie in ce forma. Acesta este imprumutat la Atletico de 3 sezoane insa anul acesta a fost printre cei mai buni de pe teren in semifinala de Liga, in care spaniolii i-au eliminat pe oamenii lui Mourinho.

Singura problema in acest sens este concurenta lui Curtois cu Petr Cech, cel care este titular in poarta de mai bine de 10 sezoane:

"Am cel mai mare respect pentru Petr Cech. Este unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume deci cred ca o eventuala concurenta a noastra nu este chiar cel mai sanatos lucru din lume. Cred ca saptamana viitoare vom afla exact ce vor ei de la mine si vom vedea ce facem", a spus Curtois.

Acesta a adaugat ca i s-a parut ciudat sa o elimine pe Chelsea si chiar a refuzat sa se bucure la final, desi Chelsea l-a cumparat acum 3 ani si nu l-a folosit deloc.

Modifică setările cookies