Anglia

Cum va arata clasamentul final in noul sezon din Premier League facut de un algoritm Microsoft! Drama pentru Liverpool, lupta totala intre Guardiola si Mourinho

Dubla Stelei cu Manchester City din playoff-ul Champions League este in direct la ProTV, pe 16 si 24 august!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2016, 18:51
Data actualizarii: Joi 11 August 2016, 18:52

Americanii de la Microsoft au facut un algoritm prin care au incercat sa calculeze cum va arata noul sezon din Premier League dupa ultima etapa.

Se anunta o lupta spectaculoasa in viitorul sezon din Anglia. City l-a adus pe Guardiola, United pe Mourinho, la Chelsea a ajuns Conte, Liverpool vrea ca in sfarsit sa puna mana pe titlu, iar Leicester viseaza la o noua nebunie, precum in sezonul trecut.

Potrivit algoritmului Microsoft Bing, noul sezon din Anglia va fi cucerit de adversara Stelei din playoff-ul Champions League, Manchester City. Trupa lui Guardiola isi va asigura primul loc cu 94 de puncte.

United va termina pe locul 2, la 5 puncte in spatele campioanei date de acest algoritm, pentru ca pe trei sa termine Chelsea, cu 88 de puncte, la egalitate cu Arsenal.

Tottenham ar urma sa termine sezonul pe 5, Liverpool pe 6, Leicester pe 7, iar West Ham, adversara Astrei din playoff-ul Europa League, pe 8.

CITESTE SI

Modifică setările cookies