Cum a reactionat Terry dupa ce Fabio Capello i-a luat banderola de capitan!

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Februarie 2010, 19:13
Cum a reactionat Terry dupa ce Fabio Capello i-a luat banderola de capitan!

John Terry a fost afectat de decizia lui Fabio Capello care i-a comunicat  vineri fundasului de la Chelsea intr-o intalnire la stadionul Wembley ca nu mai este capitanul Angliei!

John Terry a marturisit ca va da in continuare totul pe teren chiar daca Rio Ferdinand a fost numit capitan temporar in locul sau.

"Respect in totalitate decizia lui Fabio Capello! Voi da in continuare totul pentru Anglia!" a fost discursul scurt al fostului capitan al Angliei dupa aflarea deciziei!

Fabio Capello a anuntat, vineri, ca John Terry nu mai este capitanul nationalei ca urmare a scandalului in care acesta a fost implicat in ultima saptamana, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federatiei Engleze de Fotbal (FA).

"Dupa ce am analizat mult situatia, am decis ca este cel mai bine sa-i retrag banderola de capitan jucatorului John Terry. In calitatea sa de capitan al echipei nationale, John Terry a avut un comportament pozitiv. Totusi, trebuie sa iau in calcul alte considerente si ceea ce este mai bine pentru nationala Angliei. In luarea deciziei am fost influentat de ceea ce am crezut eu ca este mai bine pentru nationala Angliei", a precizat Fabio Capello in comunicatul citat.

 Sursa foto: The Sun

Taxele pentru permis auto şi paşaport vor putea fi plătite online
BRAT