CULMEA BANILOR in fotbal! Au dat peste 600mil € pe jucatori dar nu pot umple banca de rezerve! Mancini: "Mai am nevoie de transferuri pentru titlu"

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Ianuarie 2012, 10:25

	CULMEA BANILOR in fotbal! Au dat peste 600mil € pe jucatori dar nu pot umple banca de rezerve! Mancini: "Mai am nevoie de transferuri pentru titlu"

Roberto Mancini vrea neaparat sa aduca noi jucatori la Manchester City in aceasta iarna!

Mancini le transmite seicilor de la City ca mai are nevoie de jucatori! Miza este uriasa - "cetatenii" pot castiga primul titlu dupa 44 de ani!

"Ar fi primul titlu dupa multi ani si trebuie sa facem orice putem pentru a-l castiga" spune Mancini in The Sun. Seicii sunt insa ingrijorati din cauza noului regulament al Fair Play-ului Financiar si vor ca Mancini sa vanda jucatori inainte sa cumpere.

Mutarea lui Tevez la Milan continua sa fie in impas iar cei de la City au fost loviti de accidentari si suspendarea lui Gareth Barry, eliminat la ultimul meci. Pe langa aceste probleme, Mancini nu va putea miza nici pe fratii Toure, Yaya si Kolo nefiind lasati de oficialii Coastei de Fildes sa ramana pentru derby-ul cu Man United din Cupa Angliei si au plecat pentru Cupa Africii.

Intrebat daca i-a fost transmis clar de seici ca trebuie sa vanda inainte sa cumpere, Mancini a raspuns: "Da, da. Asta e problema. Dar daca nu avem jucatori e dificil pentru noi".

Sheikh Mansour a cheltuit din August 2008 pana acum nu mai putin de 605 milioane de euro pentru jucatori!

Coronavirus România, bilanț 26 septembrie. 1.552 de noi cazuri au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore
BRAT