CLAUZA de care nu stia nimeni pana acum! Cati bani mai incaseaza Real Madrid in cazul lui Di Maria:

Angel Di Maria Manchester United Real Madrid Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 17:01
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 17:19

Angel Di Maria a costat 75 mil. de euro; Real va mai incasa, insa, alte sume stabilite in baza unor clauze din transferul sau la United.

75 de milioane de euro, atat a platit Manchester United pe jucatorul care 'voia sa plece' de la Real Madrid de urgenta. Dupa ce a ajuns in Premier League, argentinianul a povestit ca nu poate fi vorba despre dorinta sa, si ca doar sefii de la Madrid au consdiderat ca e timpul ca el sa reprezinte o afacere pentru club, nu un jucator de perspectiva - deci au facut totul ca el sa plece.

CLAUZA

La United, insa, conturile se vor goli din ce in ce mai mult: este cel mai mare transfer al clubului din aceasta vara, mutarea pe care multi analisti ai pietei de transferuri au catalogat-o drept supraevaluata. Pe langa cele 75 de mil. de euro, cat au platit direct cei de la United, ei mai dau si alte sume de bani.

Real mai incaseaza 5 milioane de euro daca Di Maria ajunge sa ia vreodata Balonul de Aur cat timp este sub contract cu Manchester Untied.

Insa, avand in vedere rivalitatea dintre Messi si Ronaldo, pare greu de crezut ca Di Maria se va impune ca un nume serios in lupta dintre cei doi pentru cel mai bun fotbalist.

Conform celor de la The Telegraph, United este foarte fericita ca jucatorul si reprezentatii sai au trecut unilateral aceasta clauza in contract, de vreme ce asta ar putea doar sa-l motiveze pe starul venit acum pe Old Trafford.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!