City pregateste CEA MAI MARE AMENDA din istorie pentru Tevez! Tanase ia banii astia in 10 ani! Cum va mai fi pedepsit jucatorul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Octombrie 2011, 08:40

	City pregateste CEA MAI MARE AMENDA din istorie pentru Tevez! Tanase ia banii astia in 10 ani! Cum va mai fi pedepsit jucatorul:

Manchester City va face un exemplu din Carlito Tevez. Argentinianul va fi nevoit sa plateasca o suma imensa pentru gestul de la meciul cu Bayern!

Manchester city vrea sa il suspende pe Carlos Tevez pentru 6 saptamani si sa plateasca o amenda de 1.75 milioane de euro!!! Englezii de la The Sun scriu ca Tevez va fi aspru pedepsit chiar daca reuseste sa dovedeasca faptul ca nu a refuzat direct sa joace impotriva lui Bayern.

Cei de la City considera ca refuzul lui Tevez de a se incalzi e un lucru suficient pentru a fi amendat. Clubul a cerut ajutor legal si duce cazul la comisii pentru a demonstra ca Tevez merita mai mult de o suspendare de 2 saptamani si o amenda de 580.000 de euro.

Cei de la City sunt decisi sa foloseasca impotriva lui Tevez si declaratia acestuia de dupa meci: "Nu m-am simtit bine sa joc asa ca nu am facut-o". Acel interviu contrazice declaratia de a 2-a zi cand Tevez a sustinut ca nu a refuzat sa intre pe teren.

Antrenorul echipei, Roberto Mancini, vrea sa-l puna pe lista de transferuri si il va lasa sa se antreneze doar cu echipa de rezerve.

Printre echipele care l-ar dori pe Tevez sunt Inter, Real Madrid sau PSG.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT