City face primul PROFIT din transferuri! "Asta e maruntis! Faceti misto, nu?" Cum au schimbat SEICII strategia clubului!

Autor: Sport.ro
Sambata 25 August 2012, 18:31

	City face primul PROFIT din transferuri! "Asta e maruntis! Faceti misto, nu?" Cum au schimbat SEICII strategia clubului!

Marti, de la 19:00, Dinamo Moscova - VfB Stuttgart, LIVE VIDEO pe Sport.ro si voyo.ro

City nu mai cumpara pe banda rulanta, acum seicii se gansesc sa tina de bani. Strategia clubului s-a schimbat, asa ca fac si primul transfer care aduce profit clubului.

E vorba de Johnson, om de care Mancini trebuie sa scape, ca sa faca bani pentru inlocuitorul lui Aguero.

Italianul a fost informat de sefii sai ca trebuie sa mai si vanda, iar conturile clubului sunt limitate. Asa ca a inceput curatenia, iar lista este mai lunga, dupa cum scrie presa din Anglia.

Adam Johnson a ajuns la City in 2010, pentru aproape 9 milioane de euro si a plecat acum la Sunderland pentru 12,6 milioane de euro.

La cati bani s-au cheltuit in ultimii ani la City pentru jucatorii care au venit, profitul de pe urma Johnson este maruntis, dupa cum scrie tot presa din Anglia.

TOATA Romania vede Romania! Feroe - Romania, sambata, ora 19:00, in direct la PRO TV!

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

"Vreau să le mănânc ficații!" Primarii din Mangalia și Hârșova acuză echipa ”România, te iubesc” că face reportaje la comandă
BRAT